Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως η Παιδική-Νεανική Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου, υπό την καθοδήγηση της Μαέστρου κ. Αθανασίας Καπρούλια και του Καθηγητή του Ωδείου, κ. Γεώργιου Δεδούση, συμμετείχαν στις 16 Φεβρουαρίου 2020, στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών και Ορχηστρών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η χορωδία εκπροσώπησε επάξια, για μια ακόμη φορά τον Δήμο Ασπροπύργου, αποσπώντας πολλά τιμητικά σχόλια από τους διοργανωτές, τόσο για την εκτέλεση, όσο και για την ποιότητα του συνόλου και οι παρευρισκόμενοι επιβράβευσαν το αποτέλεσμα με το χειροκρότημά τους.

Τόσο ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου όσο και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Δημήτριος Καγιάς ανέφεραν ότι: «Ήταν πολύ σημαντικό που η χορωδία είχε τη δυνατότητα να εμφανιστεί σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση, άρτια από κάθε άποψη και είμαστε σίγουροι ότι είναι έτοιμη, να συνεχίσει να κατακτά όλο και υψηλότερους στόχους, καθώς το μέλλον της φαντάζει ιδιαίτερα δημιουργικό και ελπιδοφόρο. Η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια».

Τη χορωδία συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Ιωάννης Νέζης, το μέλος του Δ.Σ., κ. Μαρία Ρηγάτου και οι καθηγητές του Ωδείου, κ.κ. Μαριλένα Μπεθάνη και Βασιλική Παπαϊωάννου.