ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ, ο Πάνος Χριστοδούλου μας επισκέφθηκε με το βιβλίο του, Θαύμα! Οι Καρχαρίες …….. χορεύουν. Τα παιδιά διαβασμένα και μαγεμένα από την όμορφη ιστορία του βιβλίου το διασκέδασαν πολύ μαζί με το συγγραφέα και κοντά σε αυτά και εμείς.

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Μελέτιος Μπουραντάς ευχαρίστησε τους Δασκάλους τους κ.κ.Σαπουντζή Κωνσταντίνο, Γιαννουκάκη Ηλία και την κ. Νατάσα Λεπίδα για την άψογη συνεργασία τους αλλά και τον συγγραφέα που είχε την καλοσύνη να έρθει και να παρουσιάσει στα παιδιά το όμορφο βιβλίο του.

Στο βιβλίο Θαύμα! Οι Καρχαρίες χορεύουν…, ο Πάνος Χριστοδούλου επιστρέφει με μια ακόμη ιστορία για τον ρατσισμό και την διαφορετικότητα. Μέσα από την ανάλαφρη και χιουμοριστική του αφήγηση μας ξεναγεί στην κλειστή κοινωνία των Βρομαγουλιάνων.

Το μικρό χωριό Βρομαγούλιανα είναι ένα μάλλον περίεργο χωριό… Ούτε γραφικό είναι, ούτε έχει κάποια ιδιαίτερη φυσική ομορφιά. Έχει μόνο μια πελώρια εκκλησία, όπου συμβαίνουν διάφορα περίεργα. Κάποιοι τα ονομάζουν «θαύματα»…….